Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Dunaharaszti 2008. március 31. 16:23

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: Víkend a pokolban

Könyvismertető

Mit tesz az olajmágnás elkényeztett fia, "Petróleum Teddy", ha az átmulatott nizzai éjszaka után - ahol fogadását is elvesztette - szmokingban és lakkcipőben ébred a kongói őserdő közepén? Természetesen eljut a legközelebbi misszionárius-forma öregemberig, gyorsan beleszeret annak lányába, félreértések áldozataként fogságba kerül, megszökik, segíteni próbál a lánynak, és tökéletesen összekuszál mindent. Végül legnagyobb megdöbbenésére a rettegett ellenségben saját apját ismeri fel. Így azután megházasodik.
Írta: Könyvtári Intézet

Rejtő Jenő további művei