Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Budapest 2008. április 1. 09:29

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: Merész álmok

Könyvismertető

A sokszoros milliomos Templeton családban négy gyerek nevelkedik: egy Templeton fiú és egy Templeton lány, valamint egy örökbe fogadott unokahúg és a házvezetőnő - családtagnak tekintett - leánykája. Ez utóbbi, Margo már igen ifjan nagy üzleti vállalkozásokba fog (ezek lennének a merész álmok), ám sokkal sikeresebbnek bizonyul a Templeton fiú ágyában. Noha szenvedélyes kapcsolatukat maguk is enyhén vérfertőzőnek érzik, ez csak fokozza szeretkezéseik ingerét. Valamennyi szex a két másik lánynak is jut, a mű azonban elsősorban Margo szexuális életével foglalkozik.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei