Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette bara Budapest 2008. március 30. 14:11

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Jégtánc

Könyvismertető

A földrajzilag feltehetően szándékosan nem lokalizált környezetben (bármely európai vagy amerikai nagyvárosban) játszódó történet hősnője Jade, a "szuperlány", aki a lélektelen, álszent szülői világ ellen lázadva megszökik otthonról, fogdától fogdáig, intézettől intézetig hányódik, míg végül egy nála jóval idősebb, beteg szaxofonosnál lel menedéket, őt gondozza-ápolja, miközben egy hivatásos gyilkosokat képző "tanodában" szorgosan elsajátítja a pisztolyforgatás, az autós üldözés és autólopás, valamint a harci művészetek megannyi fortélyát. A történetben mindvégig nagy szükség van lélekjelenlétére, ösztöneire, hogy személyes léte, e vékony jég össze ne roppanjon akrobatikus mutatványai miatt.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei