Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Békéscsaba 2008. április 8. 08:31
elvesztette markyhennon Budapest 2012. március 22. 16:53
elvesztette Tamás Budapest 2017. március 26. 15:58

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Invázió

Könyvismertető

Az orvoskrimijeiről ismert szerző ezúttal az általa művelt sajátos műfajt a tudományos-fantasztikus irodalom elemeivel ötvözi. Az Egyesült Államok nyugati részén egy éjszaka különös eseményeknek lehetnek tanúi a szabadban randevúzó fiatalok. A jelenség csillaghullásnak látszik, s vele egyidőben valamennyi működő rádió és televízió felmondja a szolgálatot. Az emberek városszerte olyan fémnek látszó, apró, diszkosz alakú tárgyakra akadnak, amelyek érintésétől betegek lesznek. Az influenzaszerű tünetek gyorsan elmúlnak, s a betegségen átesettek viselkedése alaposan megváltozik, teljesítőképességük rendkívüli mértékben javul. Az olvasó előtt kezdettől fogva nem titok, hogy földönkívüli invázióról van szó. Az áldozatok többsége nem érzékeli a veszélyt, van azonban egy maroknyi csapat, amely a betegség titkának megfejtésével és a kór leküzdésével megpróbálja felvenni a harcot a legyőzhetetlennek látszó ellenséggel.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei