Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Miskolc 2008. április 9. 22:02

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Papírpénz

Könyvismertető

Ken Follett regénye a bűnözés, a nemzetközi pénzarisztokrácia és a korrupt újságírás összefonódását mutatja be. A meglehetősen sok szereplőt mozgató történet cselekménye egyetlen nap alatt játszódik le egy londoni esti lapnál. A könyv fejezetei tulajdonképpen e nap egy-egy órájának krónikái; két-három jelenetben mutatják be mindazokat a manipulációkat és intrikákat, amelyek meghatározzák a gazdasági élet "föld alatti vérkeringését". A regényben sorakozó, a törvényre fittyet hányó kémek, politikusok, magas rangú tisztségviselők, újságírók, rendőrök és bűnözők szövevényes mahinációkkal átszőtt, kegyetlen harca Follett művét - minden olvasó számára izgalmas olvasmánnyá teszi.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei