Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Nagykanizsa 2008. április 2. 21:52
megtalálta Anonymus Nagykanizsa 2008. április 11. 19:22
elvesztette Anonymus Nagykanizsa 2008. április 11. 19:23
elvesztette Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budapest 2010. március 25.
elvesztette markyhennon Budapest 2012. március 22.
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. június 1. 10:25
elvesztette József Orosháza 2017. június 22. 16:15

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Kóma

Könyvismertető

Az amerikai író regénye Bostonban, a Memorial kórházban játszódik. Főhőse, Susan Wheeler harmadéves orvostanhallgató, aki egy hónapos gyakorlatát tölti a nagy hírű gyógyintézetben, ahol két fiatal, különben makkegészséges ember egy-egy rutinműtét előtti altatásból nem ébred fel, úgynevezett agyhalált szenved. Az élőhalottnak azonban minden szerve kifogástalanul szuperál, de az agy működése megszűnik: a kómából nincs visszatérés. Susant nagyon meghökkenti ez a két eset, és elhatározza, hogy utánajár, vajon mi okozhatta a két egészséges ember halálát; ám nyomozása a kórház vezető orvosainak ellenállásába ütközik.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei