Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Orosháza 2008. április 6. 19:44
elvesztette Buzai Csaba Orosháza 2008. április 9. 13:19

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Frank Herbert: DŰNE Isten-császára

Könyvismertető

A Dűnén, vagyis az Arrakis bolygón - ahol már régen helyreállt az ökológiai egyensúly, csak egy kis részén maradt sivatag - háromezer éve uralkodik II. Leto Atreides, az isten-császár. Csak az ő raktáraiban található a különleges fűszer, az öregedést gátló melanzs, s ezért tud uralkodni a Nagy Házak felett, ennek segítségével tudja rájuk kényszeríteni a maga békéjét, a "Leto Békét". Akad azonban egy lány, Siona, aki megesküszik, hogy elpusztítja őt. Történetüket az utókor a II. Leto történelmi megfigyeléseit rögzítő Ellopott Feljegyzésekből ismeri meg.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Frank Herbert további művei