Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Budapest 2008. április 19. 19:48
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. március 20. 13:23
elvesztette Morvai Melinda Szeged 2015. március 22. 18:36

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Egy férfi Szentpétervárról

Könyvismertető

Egy negyven év körüli férfi Szentpétervárról 1914 tavaszán Londonba megy, hogy megölje az odaérkező Orlov herceget, a cár szeretett unokaöccsét, aki az angol kormány tagjaival hazája és Anglia közötti szövetségről akar tárgyalni, azzal a feltétellel, hogy az oroszok szabad utat kapjanak a Balkán felé. A merénylet tervéről tudomást szerez az angol rendőrség, s megkísérli minden eszközzel feltartóztatni az ismeretlen férfit, aki azonban folyton kicsúszik üldözői kezéből.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei