Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Gödöllő 2008. április 19. 13:37

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Rengeteg pénz

Könyvismertető

Az angol humor modern klasszikusának e műve, amelyet Szerb Antal ültetett át magyar nyelvre, az első világháború előtti Londonban és környékén játszódik. A mulatságos történet főhőse Berry Conway, a kedves, romantikus, ám teljesen elszegényedett fiatalember, aki kénytelen titkári állást vállalni egy szőrösszívű milliomos üzletember mellett. Miközben főnöke két csirkefogó segítségével megpróbálja kicsalni tőle értéktelennek tartott, ám közben értékké vált bányarészvényeit, Berry fülig beleszeret Ann Moonba, a milliomos unokahúgába. A lány ugyan már eljegyezte magát, de a sok-sok kalandos és mulattató fordulat után Berry mégis csak megszerzi Ann szerelmét, s vagyonát is sikerül megmentenie. - A tizenévesek és a felnőttek számára egyaránt derűs olvasmány.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei