Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Budapest 2008. május 4. 13:32
elvesztette Wass Albert Könyvtár és Múzeum Tapolca 2015. március 19. 11:05

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: No. 16.

Könyvismertető

Ez a könyv eltér a megszokott Agatha Christie krimiktől. Thomas Beresford, a Scotland Yard munkatársa új megbízatást kap. Feleségével egy nyomozóirodát kell vezetniük, ahová - főnöke reményei szerint - előbb-utóbb besétál egy veszélyes ügynök, a No. 16. Addig azonban jónéhány más ügyet is sikeresen oldanak meg: pl. megtalálnak egy elveszett gyöngy fülbevalót, végére járnak a mérgezett csokoládé rejtélyének és a No. 16-os mellett más veszélyes ügynököket is lelepleznek.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei