Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Könyörtelenül

Könyvismertető

1947-ben, Oxfordban egy egyetemi tanár partiján találkozik néhány fiatalember, akiket azután - egészen más körülmények közt - a hatvanas évek végén megint csak összehoz a véletlen. Egyikük közben a KGB ezredese, másikuk a kairói titkosszolgálat embere, harmadikuk az izraeli Moszad sztárja lesz. Ők hárman állnak szemközt egymással abban az élethalálharcban, amely az izraeli (és a párhuzamosan kiépülő egyiptomi) atombomba érdekében folyik. A szokványos titkosszolgálati sztoriknál így sokkal érdekesebben, személyesebben dúl a küzdelem, hisz közeli ismerősökről van szó, akiket ráadásul összekapcsol egy bonyolult szerelmi szál is, amelynek részese az oxfordi egyetemi tanár gyönyörű arab felesége és annak tán még gyönyörűbb, ám anyjához igencsak hasonló leánya is. Az átlagnál sokkal izgalmasabb, a titkosszolgálatok belső életét is hitelesebben ábrázoló regény - a műfaj minden kedvelőjének szenzációt ígér.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei