Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Gyula 2008. május 27. 22:29

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A Sittaford-rejtély

Könyvismertető

Angliában, egy Isten háta mögötti faluban él a nyugalmazott Trevelyan kapitány és barátja, Burnaby őrnagy. Egyhangú életüket csak egy-egy sakkparti teszi változatossá. A kapitány váratlanul kedvező ajánlatot kap Mrs. Willett-től, aki jó pénzért bérbeveszi házát, és beköltözik oda lányával. Trevelyan pedig a közeli faluban keres magának lakhelyet. Burnaby - sakkpartira menve - holtan találja a barátját, a fejére mért erős ütés nyomai alapján nyilvánvaló, hogy gyilkosság történt. Az őrnagy magánnyomozásba kezd, s vele párhuzamosan a rendőrség is nagy erővel keresi a gyilkost. - A vontatott cselekményű, bonyolult meseszövésű mű nem tartozik a híres krimiírónő legjobb művei közé.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei