Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Dakó Gabriella Kecskemét 2008. április 30. 21:02

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Varázscsók

Könyvismertető

A Vavyan Fable álnéven publikáló magyar szerző legújabb "mesélőkönyve" fantasy regény. A szerző misztikus elemekkel bőséggel fűszerezi amúgy is meseszerű történetét. A sosemvolt világban játszódó kalandok főszereplője Xera, a "ragadozótermetű, hosszú combú nő", aki díszes harci öltözékében igazi démonnak vagy varázslónak látszik. Az ő boldogsága körül "gomolyog" a regény - gyakorta igencsak összekuszálódó - cselekménye. Az író által föltett "költői kérdés" ugyanis az, "élhet-e boldogan, aki sosem halhat meg.?". Erre a kérdésre keresi a választ Xera is, aki mindvégig harcban áll a spirituális énje legmélyén megbúvó szellemeivel csakúgy, mint az őt körülvevő fantasztikus világ gonosztevőivel. Vajon a Varázscsók képessé teszi-e az ölelésben összefonódókat arra, hogy általa átlépjenek az ég és föld közötti lebegés véget nem érő, misztikus boldogság állapotába.
Írta: Könyvtári Intézet

Vavyan Fable további művei