Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Patiszon Budapest 2008. május 21. 17:59
megtalálta Anonymus Budapest 2008. május 26. 12:19
elvesztette Szélkisasszony Mezőtúr 2011. március 22.
elvesztette Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombatta 2016. március 17. 11:40
elvesztette S. Kati 2016. december 16. 12:28

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jane Austen: Értelem és érzelem

Könyvismertető

Az Értelem és érzelem, amely az írónő első műve, valójában a 18. századi angol vidéki úri középosztály életmódját, szemléletét, a kor női mentalitását racionális-ironikus stílusban megelevenítő regény. A címben megfogalmazott tulajdonságok képviseletét a szerző művében két nővérre: Elinorra és Marianne-ra bízza. A gyógyíthatatlanul romantikus Marianne egy csapodár, léha udvarlónak enged, aki végül csaknem a megsemmisülésbe kergeti. Ám eszes nővérét sem óvja meg higgadt természete a csalódástól: évekig reménytelen szerelem kínozza, amely végül mégis beteljesül. - A klasszikus regény fiatalabb és kezdő olvasóknak is ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Jane Austen további művei