Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Székesfehérvár 2008. május 16. 11:48
megtalálta Anonymus Székesfehérvár 2008. május 21. 21:59
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. március 20. 10:36

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: My fair lord

Könyvismertető

A krimi elején Fabyen regényírónőt megtámadják, de sikerül kiszabadulnia veszélyes helyzetéből. Otthonában egy magazin címlapfotóján felismeri a híres detektív, Francis Quinn képét, aki ihletője lesz legújabb regényének. Fabyennek amúgy állandó problémát jelent saját fantáziavilágát elkülönítenie a valóságos eseményektől, nem csoda, hogy emiatt gyakran kerül bajba. Egy estélyen összetalálkozik Francis Quinn-nel, a nyomozóval, majd elkezd dolgozni a regényén, amelynek szereplői között közeli hozzátartozói is vannak: húga, Phaedra és sógora, Slavik. A kusza történet bővelkedik izgalmakban.
Írta: Könyvtári Intézet

Vavyan Fable további művei