Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

Szilvi 2014 februárjában
... nos, túláradó feminizmus. több nézőpontból logikusan, reálisan érvelt gondolatok az esélyegyenlőség (esélyteremtés?!) mivolta mellett: végtelenségig nyúló szájrágás a férfias nőkről, a nőies férfiakról, a férfias férfiakról és a nőies nőkről. (na, de ki az, és mitől férfias a nő, nőies a férfi stb.?) esélyteremtő szál: felszámolás a pedofilizmussal, az erőszaktevéssel, elfogadóvá válás a homoszexualitás terén. mindez egy teljesen hétköznapi, érdektelennek tűnő sztoriba ágyazva. észrevétlenül járja át az erkölcs, a társadalmi normák, a tudás, a hatalomvágy a történetet, bontja ki a gondolatok magvát sarjadó virággá. az eleje döcög, de aztán beindul, hogy lagymatag véget érjen.

Gioconda Belli: Nők országa - A szoknya az új nadrág!