Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Sopron 2008. augusztus 6. 11:45

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi

Könyvismertető

Rob Fleming, Nick Hornby regényének hőse és narrátora teljességgel átlagos, nemzedékéből miben sem kiemelkedő, a lehető legtipikusabb mai, alsó középosztálybeli figura. A regény cselekményének idején, vagyis a kilencvenes évek elején harmincöt-harminc-hat éves, egy kis londoni pop-rock üzlet tulajdonosa. Rajong a rockért, szeretne egy rockújság szerzője lenni, szeretne beleszólni a toplisták alakulásába, szeretne felfedezni egy jó együttest, egy jó énekest stb. És persze szeretne lefeküdni igazán jó, igazán menő csajokkal, szexológiai reflexiókba menekül egy-egy sikertelen kaland után, szóval "lelkizik rendesen", miközben nem történik vele semmi, azonkívül, hogy múlik az idő, és immáron nem is nagyon illik azon törnie a fejét, hogy mikor lesz belőle rendes, "igazi" felnőtt. ; Az alapjában véve tragikomikus, a felnőni nem tudásról szóló regény hangneme megtévesztően üde és mulatságos. Telis-teli iróniával, gegekkel, jó "benyögésekkel", humorral és komédiázással. - Elsősorban a pop-rock világában legalább kissé járatos olvasóknak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nick Hornby további művei