Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Helen Fielding: Bridget Jones naplója

Könyvismertető

A harmincadik életévét épp elhagyó, fölösnek vélt kilóival, ráncosnak tartott bőrével, intellektuális hátrányaival küszködő fiatal nő naplója Helen Fielding regénye. A napló pontosan egy évről számol be; ez idő alatt a feljegyzések szerzője igen sok mindenen megy keresztül. Szakít hosszabb ideje tartó szextelen életével és hivatali főnökének karjaiba és ágyába veti magát, hogy azután - ráébredve, hogy az egy amerikai lánnyal csalja - átmehessen a szakítás minden gyötrelmén. Bulikra jár, vitatkozik harcos feminista barátnőjével, hosszan lelkizik homoszexuális fiúbarátjával, ungorkodik apjával és kapuzárás előtti pánikban leledző mamájával, szenved a fogyókúrától és a magánytól, terhesnek véli magát és kétségbe esik, majd meg - kiderülvén, hogy mégsem terhes - meddősége miatt emészti aggodalom, időnként túl sokat iszik és dohányzik, hogy azután szuperegészséges életmódra térjen át stb. Egy mai angol középosztálybeli nő mindennapjainak fergetegesen humoros, ám egyúttal aprólékosan verista rajza a mű, amely - talán a fiatalságuktól búcsúzni kezdő nőolvasóknak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Helen Fielding további művei