Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Nella Budapest 2009. április 2. 22:04
megtalálta Békés Eszter Budapest 2009. április 7. 21:18
elvesztette TÁSI Könyvtár Pécs 2011. március 22.
elvesztette Justh Zsigmond Városi Könyvtár Orosháza 2011. március 25.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. április 23. 09:37
elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2013. március 22. 15:44
elvesztette Eszchan Balatonfüred 2013. március 24. 10:46
elvesztette polyánki ágnes Balatonalmádi 2013. március 28. 20:10
elvesztette Németh László Városi Könyvtár Hódmezővásárhely 2017. március 24. 09:22

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.


Nella 2009 áprilisában
Nem csak a gyerekeket, legalábbis azok között, akik ezt szeretik, több a felnőtt, mint a gyerek ismerős. De igaz, ami igaz, valóban varázsos könyv tud lenni annak, aki hagyja :)

Ládi László 2009 áprilisában
Régi történet, de változatlanul leköti a gyerekeket.

Fekete István: Tüskevár

Könyvismertető

A Tüskevár régi, török kori rom a Zala folyó és a Balaton találkozásánál elterülő hatalmas természetvédelmi körzet területén. A táj, amelynek élővilága hihetetlenül gazdag, kihívást jelent még a vadász-halász tudományok avatott ismerői számára is. Igazi kalandok részeseivé válik a két barát: Tutajos és Bütyök, akik a fővárosból érkeznek rokonukhoz vakációra. A derék István gazda Matulára, a berek "tudós" ismerőjére bízza a sápadt diákokat, akik az öreg csősztől nem csupán ősi mesterségek fortélyait tanulhatják el; világlátásuk, jellemük is formálódik, mire elmúlnak a szünidő gyorsan pergő napjai. ; A Tüskevár kivételesen jelentős ifjúsági könyv, valódi írói remeklés, olyan, amely ebben a témakörben alig akad. - Minden gyerek kedves olvasmánya, okos tanítója lehet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Fekete István további művei