Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Justh Zsigmond Városi Könyvtár Orosháza 2010. március 24. 15:31
elvesztette Zoli Kartal 2014. május 18. 11:02

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Szerelem

Könyvismertető

Bettina Daniels elragadó fiatal lány, aki apja, a nagyhírű író "jobbkezeként", annak árnyékában éli mozgalmas társadalmi életét. Az apa halála után pénz, család és otthon nélkül maradva egyik házasságból a másikba sodródik. Először apja idős barátjától, majd a számító, fiatal színésztől, végül egy nyárspolgár orvostól válik el, s utolsó férje, a színikritikus halála után harminchat évesen, egy vetéléssel, két gyerekkel és négy férjjel a háta mögött végre rátalál önmagára, és - immár sikeres színműíróként - képes vállalni múltját és jövőjét. - A tragikus fordulatai ellenére is egyfajta "amerikai álomvilágot" tükröző regény elandalító olvasmány, főként nőolvasók számára.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei