Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Dakó Gabriella Kecskemét 2008. április 30. 21:26
elvesztette Dakó Gabriella Kecskemét 2008. május 2. 08:47
elvesztette Hegedüs Géza Városi Könyvtár Szigethalom 2010. június 1.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2010. július 14.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2011. május 27.
elvesztette Réka Dunaföldvár 2011. július 29.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. április 24. 10:59
elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2015. március 17. 13:45
elvesztette A pápai Jókai Mór Városi Könyvtár Pápa 2017. március 16. 15:23
elvesztette Németh László Városi Könyvtár Hódmezővásárhely 2017. május 19. 09:10

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Fekete István: Bogáncs

Könyvismertető

A természet, az állatvilág kitűnő ismerőjének népszerű regényei közé tartozó mű egy pumi fordulatos, izgalmakban bővelkedő élettörténete. Bogáncs pásztorkutya, első gazdája az öreg Galamb Máté, a számadó juhász. Mellette tanulja meg kölyökként a kutyaviselkedés alaptörvényeit, hűséges, okos és bátor társa lesz a pásztornak. Életútja azonban váratlanul kalandos fordulatot vesz: cirkuszi mutatványosok közé kerül. ; Fekete István állatregényében - mint minden hasonló műfajú írásában - nem csupán az emberek, hanem az állathős, Bogáncs is gondolkodik, érez, egyénisége van, de ez közel sem hat természetellenesnek; viselkedésében sohasem lépi át a kutyatermészet törvényeit. A festői tájleírások, a mértékkel adagolt, ízes humor s a történetbe szőtt kalandok magyarázzák a mű népszerűségét. Nagy erénye, hogy számos, a természet és az állatok világából vett hasznos ismeretre is megtanít.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Fekete István további művei