Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Guy Dauncey ; [fordította Barreto Sára et al.]: Összeomlás után:a szivárványgazdaság kialakulása

Könyvismertető

Guy Dauncey könyve az alternatív gazdasági megoldásokról szóló gyakorlati irodalom egyik klasszikusa. A szerző már régen felismerte azokat a tendenciákat, amelyek nyomán megnőtt a bizonytalanság bolygónkon, s emiatt korábban elképzelhetetlen események is bekövetkezhetnek. Földünk válságban van. Nem is csak egy válságot élünk, hanem egyszerre négyet: a világgazdaság, az általános eladósodás, a globális környezet és a társadalom szétesésének krízisét. Mind a négy összeomlással fenyeget. Ez a könyv mégsem a válságokkal foglalkozik, azok csak háttérül szolgálnak; sötét felhők, amelyek előtt felbukkan a szivárványgazdaság”. Akik felismerték az említett válságokat egy újfajta gazdaság létrehozásán dolgoznak. A szivárvány színei azokat az értékeket jelképezik, amelyeket munkájukba beépíteni igyekeznek.
Írta: Világfa

Közös polcon

Polcokon