Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Balhüvelykem bizsereg...

Könyvismertető

Mrs. Thomas Beresfordot nyugtalanító érzés keríti hatalmába, miközben az idős nagynénjét meglátogató férjére vár az öregek otthonának halljában. Szorongásának oka egy kedves "bentlakó", Mrs. Lancester kissé összefüggéstelen meséje, amely mérgezett tejet, halott gyermeket emleget a kandalló mögött. Mrs. Beresford újra útra kel, hogy végére járjon a furcsa történetnek, de addigra Mrs. Lancesternek rejtélyes módon nyoma vész, nyomozásának további szálai pedig egy hátborzongató légkörű házba vezetnek, ahol a kandallóból egy elnyűtt játékbaba pottyan a lába elé.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei