Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Mosolygó történelem

Könyvismertető

Tatiosz álnéven adta közre Vágó Zsuzsanna, azokat a mosolygásra késztető anekdotákat, aforizmákat, amelyek mindegyike valamely híres történelmi személyhez köthető. A ciklusokba rendezett (Bölcsek fintora; Bohókás tudósok, feltalálók; Kaján művészek, írók, muzsikusok) "mini novellák" Johann Strauss kutyájáról, a világhírű énekesről, Enrico Carusoról éppen úgy szólnak, mint arról, miért is költözött hordóba Diogenész. Az anekdotáknak természetesen nincs történelmi hitelessége, de mint mosolyra fakasztó írások ajánlhatók a - szórakoztató művek kedvelőinek.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei