Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette tigkonyvtar Szilasliget 2010. március 24. 16:24
megtalálta lorka Gödöllő 2010. március 26. 13:15
elvesztette Munkanélküliek és Álláskeresők Egyesületeinek Országos Szövetségének Könyvtára (Cseh András) Nagykőrös 2010. március 25.

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

J. K. Rowling: Harry Potter és a Tűz Serlege

Könyvismertető

Harry Potter és barátai, Hermione és Ron már negyedéves tanulója a roxforti Boszorkány- és Varázsképző Szakiskolának. Ebben a tanévben különösen két esemény tartja izgalomban a diákokat: melyik nemzeti válogatott nyeri a Kviddics Világkupát, és ki lesz a Trimágus Tusa győztese? Ez utóbbi során a tanév időtartama alatt a világ három boszorkány- és varázslóképző tanintézetének, a Tűz Serlege által kiválasztott három bajnoka mérkőzik meg egymással. Az elvégzendő feladatok próbára teszik a versenyzők varázserejét, szellemi képességét, és azt is megmutatják, hogy megtudják-e őrizni lélekjelenlétüket veszélyes helyzetekben. A roxforti diákok lelkesen készülődnek az eseményre, nemcsak azért, mert az ő iskolájuk vállalja a házigazda szerepét, hanem, mert intézményük kiválasztott bajnoka Harry lesz. A különleges képességű, varázslótehet- séggel megáldott fiúnak azonban nemcsak rátermettségét kell bizonyítania, de a veszélyes próbák közepette, a varázslóközösség legnagyobb ellenségével, az ismét színre lépő fekete mágussal, Voldemorttal is újból meg kell küzdenie. A fordulatos cselekmény, feszültség és humor eszközével élő népszerű ifjúsági sorozat újabb kötete is - biztos sikerre számíthat a gyermekolvasók körében.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

J. K. Rowling további művei