Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Egyetlen dolgom a Földön a szeretet

Könyvismertető

A bibliofil igényességű kis kötet a szeretetről szóló aforizmákat, bölcs mondásokat, mély vagy legalábbis mélynek szánt gondolatokat, tanácsokat és vallomásokat tartalmaz. A szerzők skálája a legnagyobbaktól (Dantétól, Goethétől és társaiktól) a tisztes középszeren át a kabaré és giccsszerzőkig (Feleki Lászlóig, Géraldyig stb.) tart. Szerelemről nincsen szó az aforizmákban, annál több a barátságról, még a férfiak és nők közti (kérdéses lehetőségű) barátságról is. - Magánhasználatra, ajándékozásra való.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei