Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Ganésa gyémántjai

Könyvismertető

Leslie L. Lawrence, azaz Lőrincz L. László a sokoldalú tudós India egyik pálmafák övezte fürdőhelyén, Goában piheni ki a legutolsó himalájai kutatóútja fáradalmait. A tengerparton egy tolókocsis öregurat pillant meg a tűző napon, aki nehezen beszél, de értésére adja, hogy meg akarják ölni. Leslie L. Lawrence rosszat sejt, és amikor pár nap múlva előkerül az öregember, majd egy fiatalabb férfi - rejtélyes módon meggyilkolt, különleges anyaggal belakkozott - holtteste, már biztosan tudja: megint valami sötét ügybe keveredett. Rossz hangulatát csak fokozza, hogy Szadanand Szingh felügyelő őt gyanúsítja a kegyetlen tettek elkövetésével, ezért - állítása bebizonyításáig - kényszerlakhelyet jelöl ki számára a kevéssé lakott, krokodiloktól hemzsegő Mandovi folyó lagúnáinak partján. Itt verődik össze az a főként turistákból álló, vegyes társaság, akik között táncos, cirkuszi akrobata, biológus, kitagadott katolikus pap, fényképész, ügyvéd egyaránt megtalálható. Miközben a lakkozott holttestek és a rejtélyes események száma egyre nő, Leslie L. Lawrence rájön a helyszín "titkos vonzerejére" és egyben a turisták "fogyatkozásának" indítékára: a Mandovi folyó mélyén, a krokodilok vájta, víz alatti barlangokban az ősi, lerombolt Ganésa-templom kincsei rejtőznek. - A szerző hívei keresni fogják a regényt.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei