Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Szöktetés

Könyvismertető

A Benthic Explorer kutatóhajó a tizenkétezer kilométer hosszú, víz alatti hegyvonulatnak, a Közép-Atlanti hátságnak egy szakasza fölött végez megfigyeléseket. Egyik fúrásuk nyomán heves remegés rázza meg a hajótestet, ezért a személyzet öt tagja - a vállalkozás alapítója, Perry Bergman, a merülőnaszád irányítója, Donald Fuller, a hajó vezető oceanográfusa, Dr. Suzanne Newel, a két katonai búvár, Richard Adams és Michael Donaghue - az Oceanus nevű naszáddal a víz alá ereszkedik, hogy megnézze közelebbről is a fúró szokatlan remegésének okát. Merülésüket ismét erős rázkodás zavarja meg, amelynek következtében elveszítik kapcsolatukat a bázissal és a búvárokkal. Ismeretlen sötét víz alatti világba süllyednek, ahol egy különös távoli fény vonja magára a figyelmüket. A naszád utasai elindulnak, hogy megismerjék a fény forrását, és így csöppennek abba a titokzatos, csodákkal teli világba, amely további sorsukat végleg meghatározza.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei