Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Molnár Tamás: Igazság és történelem

Könyvismertető

A világhírű magyar filozófus és politikai gondolkodó hatalmas életművéből válogatta e kis kötet anyagát írásainak kiváló ismerője, Tóth Zoltán József. A kötet a breviárium műfaj sikerült terméke, nem nagyobb passzusokat hoz a jelentős gondolkodó ouvre-jéből, hanem szinte aforisztikus gondolatokat, a legfőbb témakörök címszavai alá csoportosítva (Filozófia, hit, fantázia; Szakrális és modern; Egyház, állam, társadalom; Politika, hatalom, demokrácia; Kultúra, ideológia, elit; Globalitás és nemzet). A kötet legfőbb erénye, hogy az őt forgatókat elvezetheti Molnár Tamás nagy, vaskos köteteihez, kedvet ébreszthet azok tanulmányozásához. - Széles körben érdemes ajánlani.
Írta: Könyvtári Intézet

Molnár Tamás további művei