Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Nemek és igenek. Vallomások a házasságról

Könyvismertető

Az ajándékozásra való kötetkébe, a házasság "intézményével" kapcsolatos bölcsességeket válogatta egybe Vágó Zsuzsanna. A világirodalom jeleseitől és a társadalmi élet kevésbé ismert közszereplőitől való aforizmák - A házasság tudomány; Dicsérd a feleséget, s maradj agglegény; A házasság aranylánc; A másik ember rendkívüli kiválósága ellen is van orvosság: szeresd!; A kárhozat összeköt. Az áldás elszakít; Minden megalkuvás közül a szívé a leggonoszabb; A lelkek kifürkészhetetlenek egymásnak; Légy hűséges. Ebben minden benne van fejezetcímek köré csoportosítva - vallanak a két embert össze- vagy netán gúzsbakötő kapcsolat örökérvényű igazságairól.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei