Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette dutibi Ócsa 2010. szeptember 21.
megtalálta Scorpius01 Ócsa 2010. szeptember 22. 13:08

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Vészbejárat

Könyvismertető

A Vavyan Fable álnéven krimiket író magyar szerző regényeinek állandó párosa: Vis Major és Kyra Emett ennek a mostani történetnek is a főszereplői. A Fertő City utcáin járőrőző zsaru páros abban reménykedik, hogy a városban lassacskán majd alábbhagy a bűnözés, és ők végre egymás karjaiban pihenhetik ki a bűnüldözés fáradalmait. Ám a valóság természetesen rácáfol vágyaikra, mert sorozatgyilkos garázdálkodik a holdvilágtól fényes éjszakai utcákon, a Halálpillér elnevezésű hídról pedig életunt férfiak vetik alá magukat a mélybe, nem beszélve arról a válófélben lévő asszonyról, aki megvadulva, csőre töltött fegyverrel próbálja jobb belátásra téríteni férje ügyvédjét. Szóval a helyzet egyáltalán nem érett még arra, hogy a zsaru páros pihenhessen, ezért aztán megállás nélkül teszik a dolgukat, mégha közben egy talált gyermek meg is indítja kőkemény zsaruszíveiket. -- Az írónő híveinek tábora biztosan keresi majd a könyvet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei