Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Marion Semling: Adventi naptárak

Könyvismertető

Egyszerű anyagokból, különféle színű kartonokból, hullám- és krepp-papírból, gyufásdobozokból, filcből, textilből, különböző méretű fagyöngyökből és más, többnyire otthon is fellelhető tárgyakból elkészíthető adventi naptárakhoz kínál ötleteket a sorozat újabb kötete. A színes képekkel illusztrált, szabásminta mellékletekkel ellátott kiadványban a jól követhető leírások útmutatásai nyomán 24-féle ajándéktárgy - vonat, csodadoboz, hőmérő, felhőn ülő angyalka, hóember, kis télapók a karácsonyfa alatt, holló a hóban, egér és süni stb. - készíthető el. Az ajándékok elrejtésére alkalmas csomagocskák elkészítése egyszerre teremt lehetőséget a hasznos időtöltésre és az ünnepi hangulat megteremtésére. - Ügyes kezű óvodás és kisiskolás gyerekeknek, illetve a velük foglalkozó pedagógusoknak ajánlható a kiadvány.
Írta: Könyvtári Intézet

Marion Semling további művei