Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: A szégyen leánya

Könyvismertető

Három nővér életét, Írországhoz (és persze egy-egy férfihoz) fűződő szerelmét beszéli el Nora Roberts trilógiája, amelynek darabjai azonban önmagukban is megállnak. Kivált érvényes ez a most megjelent kötetre, amelynek hősnője, Shannon csak anyja halálos ágya mellett állva tudja meg, hogy ki volt az édesapja. Úgy érkezik hát Írországba, hogy sem a rokonsággal, sem a "szülőfölddel" nem érez semmi kapcsolatot. Írország azonban őt is, a talpig amerikai nőt is meghódítja, ám nemcsak tájaival, levegője szinte mitikus vonzásával, hanem egy férfiú személyével is.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei