Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Alexandra Ripley: Forrongó lélek

Könyvismertető

Miként más regényeiben, ebben a művében is Margaret Mitchell követőjének (utánzójának) bizonyul Alexandra Ripley. A régi, "klasszikus" amerikai Délen játszódik a kétkötetes, vaskos regény. Főhőse, Elizabeth kislányként még tanúja az Észak-Dél ellen nagy háborújának, felcseperedve azonban mégis megélheti, hogy a Dél világa nem pusztult el, azt azért egészen nem "fújta el a szél". Romantikus borzalmak, vadság és kegyetlenség csakúgy sújtja-emeli Elizabethet, mint művészet, kultúra, elegancia, a középpontban azonban egy izzó, hatalmas szerelmi szenvedély áll.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Alexandra Ripley további művei