Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Atlantisz gyermekei

Könyvismertető

A horrorok, pszichohorrorok, thrillerek mestere ezúttal "rendes", ráadásul önéletrajzi elemekben bővelkedő regényt kívánt nyújtani olvasóinak. A mű a hatvanas évek Amerikáját, a vietnami háború sokkjában élő, a hippi-mozgalom által "provokált", egyetemi, egyetemista forrongások Amerikáját ábrázolja, elsősorban egy kisvárosi, félárva fiúcska felcseperedésének történetén keresztül. Az író azonban láthatólag képtelen elszakadni "igazi" műfajaitól. A nevelődési-korábrázoló regény igen hamar telítődik misztikus, rejtélyes, horrorisztikus elemekkel, különös, nem éppen esztétikus "egyveleget" alkotva.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei