Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Asszonyszív és férfi hűség

Könyvismertető

A bibliofil igényekkel (de csak igényekkel) kiállított kis kötet alcíme (Vallomások a hűségről) enyhén megtévesztő. Hűségről ugyanis vajmi kevés szó esik benne, a kötetke inkább nagy emberek (Tatiosztól Napóleonig, Goldonitól Karinthy Frigyesig, Senecától Goethéig.) olyan mondásait, gondolatait, idézeteit gyűjti kisded csokorba, amelyek férfi és nő viszonyáról, legfőként azonban a nő mint olyan természetéről, titkairól, csodáiról vallanak. A téma természetéből következően sok olyan idézet is található a műben, amely alkalmas feminista elkötelezettségűek rosszallását kiváltani. - Ajándékozásra való.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei