Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: A csalogány titka

Könyvismertető

A romantikus szerelmi történet főhősnője, Susanna Pleydell naiv kislányként köti össze életét Aubrey St. Clare-rel, akiről azonban már a boldog nászút után kiderül, hogy nem az a kellemes úriember, akinek mutatta magát. Susanne rádöbben, hogy a férfi múltjára, sőt jelenére is sötét árnyékként vetül a családjával kapcsolatos titok. Amikor az asszony látja, hogy férje, célja megvalósítása érdekében semmitől sem riad vissza, feladja a reményt, hogy házasságukat megmentse. Az Aubrey múltjában lappangó titkok fölfejtése azonban továbbra is arra ösztönzi, hogy fölkutassa doktor Damiert, aki a sötét üzelmek, csecsemőgyilkosságok, korai vetélések hátterében áll. Susanna testében, lelkében megtöretetten jut el Németországba, ahol az orvost föllelni véli. Itt ismerkedik meg az úttörő munkát végző Florence Nightingallel, aki ápolónőként önkénteseket keres a krími háborúba. Susanna így kerül a háború kellős közepébe, ahol megismeri a földi poklot, ám olyan életre szóló barátságokat is köt, amelyek végül elhozzák számára a rég várt boldogságot.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei