Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2015. március 17. 13:55

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Az esküvő

Könyvismertető

A Hollywoodban élő Steinberg házaspár családi élete mintás. Mindketten a filmiparban dolgoznak, az édesanya, Blaire Scott az egyik legnézetebb televíziós műsor írója, férje, Simon Steinberg pedig híres producer. Azonban egyiküket sem érintette meg a művészvilág bohém élete, négy gyermekük van, és azok nevelése, taníttatása tölti ki az életüket. Különösen sok örömük telik a huszonkilenc éves Allegrában, aki a Yale egyetem jogi karának elvégzése után, Los Angeles egyik jónevű ügyvédi irodájában dolgozik, és a szórakoztatóipari jog területén ad tanácsokat íróknak, művészeknek, popénekeseknek. Itt az irodában ismerkedik meg Brandonnal, aki éppen egy rosszul sikerült házasság után van, és bár nem kifejezetten hősszerelmes típus, Allegrába mégis beleszeret. A lány szülei nem örülnek ennek a kapcsolatnak, később azonban az esküvőt kezdik szervezni. Minden a terv szerint halad, mindaddig, amíg a harmincegy éves, jóképű író, Jeff meg nem jelenik Allegra irodájában, hogy akaratán kívül megzavarja az esküvői készülődést és az egész család életét. Végül azonban az esküvőt megtartják, csak a vőlegény személye változik meg.
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei