Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Walter Kirn: Ujjszopó

Könyvismertető

Egy közép-nyugat-amerikai kisvárosban élő, még tizennégy éves korában is az ujját szopó fiúról szól Walter Kirn regénye. A mű részint a kamaszkor megpróbáltatásait beszéli el, a gátlásokat, tétovaságokat, a szülőkkel való konfliktusokat, a nemi érés és az első szexuális tapasztalatok (vagy kudarcok) gyötrelmeit, részint arról szól, hogy valami szilárd pontra mindenkinek - a felnőtteknek is - szüksége van. Ezt a szilárd pontot a tizennégy éves főhős esetében az ujjszopás jelenti (és épp ettől kívánják megfosztani minden áron), ám nem különbek a nagyok báziskeresései sem (az apa mániákus sportember és őzvadász, az anyának - szinte betegesen - a médiasztárok imponálnak, a háziorvos egy "belső állatban" hisz stb.). Az egyszerre humoros és szentimentális, kedves és ironikus munka tipikusan érzékeny szívű - felnőtteknek szóló kamaszregény, az átlagosan modern fajtából.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Polcokon