Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: A tűz leánya

Könyvismertető

Az Írországból származó amerikai írónő - mintegy ősei iránti tiszteletadásból - rajzolta meg a mai Írország képét trilógiájában, amelynek első darabja A tűz leánya című regény. Bár a munka lelkesült hangnemben szól az ír táj, az ír mezők szépségeiről, elsősorban azért egy női sorsot (méghozzá nem igazán tipikusan ír női sorsot) mutat be. Azét a nőét, akinek szabadságra és önkiteljesítésre van szüksége, aki szenvedélyesen küzd önállóságáért, szabadságáért még a szerelemben is, hisz elsősorban és mindenekelőtt művész - üvegművész -, aki nőként is csak üvegfúvóként teljesülhet ki.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei