Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: A jég leánya

Könyvismertető

Nora Roberts trilógiájának második kötete, A jég leánya is Írországban játszódik. Ennek a regénynek az előzményben (A tűz leánya, 200017112) megismert Maggie húga, Brianna Concannon a főszereplője. A fiatal lány szenvedélyes kertész, és pompás virágokkal körülvett, családias panziója messze földön ismert kitűnő konyhájáról is. Ennek a panziónak a lakója lesz az ismert amerikai krimiíró, Grayson Thane, akinek detektívregényeit Brianna mind olvasta. A lány, aki ezer szállal kötődik hazájához és az ír hagyományokhoz, furcsának találja, hogy kedvenc írója, gyökértelenül, amolyan világvándoraként bolyong a kontinensek között. Ám kettejük különbözősége ellenére Brianna, a jég leánya egyre inkább olvadni látszik Grayson forró pillantásaitól.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei