Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Michael Connelly: Üres hold

Könyvismertető

Egy roppant ügyes tolvaj, aki - igaz, már felhagyott szakmája gyakorlásával és jó útra tért - még egyszer, legeslegutoljára azért elvállal egy melót. Ám rajtaveszt. Magát a lopást ugyan profi módra elvégzi, ám a zsákmány sokkal nagyobb, mintsem megúszhatná a dolgot. A meglopottak egy szupernyomozót küldenek rá, akinek csak feladata tökéletes végrehajtása a fontos. És nemcsak a tolvaj, Cassie élete kerül veszélybe. Az izgalmas thriller egyúttal a Las Vegas-i kaszinók világának bemutatásával is csábíthatja az olvasót.
Írta: Könyvtári Intézet

Michael Connelly további művei