Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Mácz István: Öröm és ünnep

Könyvismertető

A katolikus vallás középponti misztériuma, üdvtörténetének legfontosabb része Isten emberré válása, a megtestesülés "titka". Ezt a titkot, a megtestesülés, a megváltás jézusi "munkáját" mutatja be nem teológusok számára Mácz István kis kötete. Jézus megtestesülése egyúttal örömhír is az emberiség számára, hisz a megváltás éppen azt jelenti, hogy megnyílik, megnyílhat az ember számára a túlvilág, az örökkévalóság, amelynek perspektívájából eltörpülnek a földi gondok és szenvedések. Ennek az örömhírnek a népszerű, az egyszerű hívő számára is érthető bemutatása - elsősorban hívő, gyakorló katolikusok számára érdekes.
Írta: Könyvtári Intézet

Mácz István további művei