Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Bencze Viktória Tata 2014. március 20. 16:22
megtalálta Kocsis Mariann Tata 2014. március 22. 17:23
elvesztette Széchenyi István Városi Könyvtár Sopron Sopron 2018. március 12. 11:18

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Az óriás kenyere

Könyvismertető

Az óriás kenyere a krimikirálynő álnéven (Mary Westmacott) közreadott "igazi" regényei közül való. Édes-bús történet egy nagy zeneszerzőről, küzdelméről a nagy remekműért, amelynek azonban súlyos ára van. Az életet és a szerelmet kell talán feláldozni azért, hogy az emberfeletti, zseniális mű megszülessék. A kétkötetes regény épp azt mutatja be, milyen nehéz a döntés, milyen tragikus az igazi művész élete. A mű természetesen - a fiktív művész-életrajzok és nem a krimik kedvelőinek szól.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei