Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Mikszáth Kálmán: Mikszáth Kálmán összes művei [elektronikus dok.]

Könyvismertető

A millenniumi esztendő kiadványa! ; Kiadványunk forrása az Akadémiai Kiadó által 1956-ban elindított, és még napjainkban is munka alatt lévő, jelenleg a 86. kötetnél tartó kritikai kiadás olvasható a CD borítójának hátoldalán, amely Mikszáth Kálmán regényeit és nagyobb elbeszéléseit (a kritikai kiadás 1-23. kötetei), levelezését (24-26. kötet), elbeszéléseit (27-50. kötet, ebből megjelent a 27-41. kötet), cikkeket és karcolatokat (51-86. kötet) tartalmazza. A kiadvány adatbázisa az Arcanum Digitéka sorozat korábbi tagjainál már megismert programmal készült. Segítségével a teljes Mikszáth életműre lehet kérdezni, a megjelenítésben a hierarchikus tartalomjegyzék jelent nagy segítséget. A CD külön programmal kezelhető, 3.500 tételből álló Mikszáth-bibliográfiát is tartalmaz. A Mikszáth Kálmán összes művei CD-ROM egyedülálló lehetőséget jelent a teljes Mikszáth-életmű digitális formában való megőrzésére, újszerű kutatására az irodalom iránt érdeklődők és a kutatók számára egyaránt ajánlható a felhasználók figyelmébe a számítógépes dokumentum, amelynek minimális rendszerköveteménye: 486-os PC, Windows 3.1 és CD-ROM olvasó.
Írta: Könyvtári Intézet

Mikszáth Kálmán további művei