Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A kicsik

Könyvismertető

Lőrincz L. László fergeteges humorral megírt regénye amolyan, a műfaj paródiájába oltott krimiként olvasható. A szerző mindvégig feszes tempót diktál, és történet végkimenetelét tekintve az utolsó pillanatig ébren tudja tartani olvasói kíváncsiságát. ; A több szálon futó történet egyik helyszínén, a Pireneusokban fölöttébb kínos meglepetés éri Egon Jarvist, aki vadászni jött a hegyek közé. Egy napon azon kapja magát, hogy ahelyett, hogy ő üldözné a vadat - ki tudja, ki vagy kik - őt veszik üldözőbe. Kelly Winter, aki csupán egy szerelmes éjszakán szeretett volna bódulatba esni, olyan ütés kap, hogy majdnem az öröklétbe ájul, eközben pedig békés kiránduló csoportok tűnnek el nyomtalanul. Szóval megannyi rejtélyes eset történik, amelyre senki sem talál magyarázatot. Amikor azonban Mexikóban, Teotihuacánban meggyilkolnak egy régészt, új fordulatot vesz a történet, és a címszereplő kicsik, a cserzett, csupa ránc arcú fura kis figurák veszik át a főszerepet. Számos bonyodalom, félreértés fűszerezi az izgalmakban bővelkedő kalandos történetet, amelyben a szerző arra keresi a választ, vajon éltek-e értelmes lények a Földön az emberek megjelenése előtt. - A szerző "hívei" keresni fogják.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei