Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Marion Semling: Játékos figurák egyszerű anyagokból

Könyvismertető

Különféle színű kartonokból, hullám- és krepp-papírból, parafa dugókból, filcből, textilmaradékból, gombokból és más, többnyire minden háztartásban megtalálható anyagokból ragasztó, festék, ecset, tű és cérna, olló stb. segítségével megvalósítható Színes ötleteket kínál szívesen barkácsoló gyerekeknek. Kedves állatfigurákat formázó ceruzatartó, falikép, hurkapálca-virág, vitorlás formájú könyvjelző, szalvétagyűrű, tűpárna, edényfogó, emlékeztetőfal, jegyzetblokkal ellátott falitábla, gyűrűtartó mackófigura, levélpapír és még sok más dísz- és használati tárgy, ajándék készülhet a leírások, az elkészült munkákat ábrázoló színes fényképek, valamint a szabásminta mellékletek alapján. Barkácsoló kedvű óvodás és kisiskolás gyerekeknek, illetve a velük foglalkozó pedagógusoknak ajánlható kiadvány.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Marion Semling további művei