Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Veled és nélküled

Könyvismertető

A szerelemmel kapcsolatos "örök" bölcsességeket, meghatározásokat, találó megfogalmazásokat, paradoxonokat, a szerelmet dicsőítő, örömeit, fájdalmait, kétségeit és bizonyosságait kinyilvánító mondásokat, aforizmákat, versidézeteket, gondolatokat tartalmaz a kicsiny antológia, nagyobbrészt a magyar, illetve a világirodalom óriásaitól (Kölcsey, Berzsenyi, Petőfi és mások - Goethe, Shakespeare, La Bruycre és mások). A ciklusokra (A szerelem minden - és minden más: semmi; A szerelem mindent legyőz stb.) osztott könyvecske - elsősorban ajándékozásra, magánhasználóknak való.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei