Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Ellenállhatalan erők

Könyvismertető

Danielle Steel regénye a klasszikus téma körül forog, épp csak a nemi szerepeket cseréli fel: az ideális házaspár férj tagja vágyódik rettentően gyerek után, és az asszony véli úgy, hogy egy gyermek túlontúl akadályozná hivatali karrierjében. Ezt az alapellentétet tetézi be a nagy kísértés: amikor a nőt New Yorkból San Franciscóba szólítja munkája, a férj egy gyermekét egyedül nevelő szépséggel kerül közelebbi kapcsolatba, az asszony viszont az ottani főnökével él át nagy kalandot. Vajon mi lesz az erősebb: a házassági kötelék, avagy az új kapcsolat? Vajon be kell-e érni az apaságra vágyó férjnek egy "pótgyerekkel", vagy a feleség össze tudja egyeztetni a karriert az anyasággal?
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei