Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: A hetedik holdtölte

Könyvismertető

Az 1800-as évek derekán játszódó romantikus történetben minden együtt van ahhoz, hogy az olvasó kellőképpen elandalodjon, közben azért izguljon is kissé, a regény végén pedig könnyezve tegye le az olvasmányt. ; A történet főszereplője, Helena Trant, német anya és angol apa gyermeke, akinek régi, dédelgetett álma válik valóra egy holdvilágos éjszakán, amikor megleli élete párját. A lány anyja szülőföldjére megy, ahol részt vesz a bajkeverés istenének, Lokinak az ünnepén. Az ősi babona szerint a hetedik holdtölte éjszakáján az istenség engedélyt ad az embereknek, hogy féktelenül - bortól és szerelemtől lerészegedve - mulassák át az éjszakát. Helena a nagy tömegben elszakad testvéreitől, és amikor azok aggódva rálelnek, szörnyű állapotban találják. Semmi kétség a boszorkányos éjszakán Helena - ki tudja mitől - sokkos, delíriumos állapotba került és ezalatt megbecstelenítette őt valaki. Vagy mégsem? ugyanis magához térve állandóan egy kedves, Maximilian nevű férfit emleget. Ki lehet ez az úriember és mi történhetett a bajkeverő isten ünnepének éjszakáján? A romantikus regény végén minden kérdésére választ kap az olvasó.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei